Vedete care poarta castile Apple AirPods Pro

Castile Apple AirPods Pro s-au numarat printre lansarile anului 2022 in domeniul tehnologiei si au dus chiar la o crestere a pretului actiunilor celor de la Apple. Popularitatea AirPods Pro 2 a fost demonstrata si de faptul ca numeroase vedete au adoptat aceste casti si s-au afisat cu ele in public, spre deliciul fanilor Apple.

De ce aleg vedetele castile Apple AirPods Pro

Vedetele tin foarte mult la imaginea lor si de aceea au adoptat un stil axat in jurul purtarii castilor Apple AirPods Pro. Desi nu sunt chiar ieftine, aceste casti moderne au inregistrat un real succes printre celebritatile de la Hollywood.

Este o alegere naturala, pentru ca in Statele Unite marca Apple este dominanta pe piata smartphone-urilor. Desi Preturile dispozitivelor gigantului tehnologic din Cupertino nu sunt deloc mici, americanii prefera aceste gadget-uri, in principal datorita celitatii constructiei acestora, dar si a securitatii oferite de sistemul de operare.

Ce vedete au ales sa cumpere castile Apple AirPods Pro

Din aceste motive, printre celebritatile care utilizeaza Apple AirPods Pro nu se numara doar actori sau cantareti (vedete din lumea artistica), ci si presedinti de stat stau alte personalitati politice. Ironia face ca inclusiv politicieni din regimuri autoritare au ales sa utilizeze gadget-uri Apple sau chiar castile Apple AirPods Pro - unul dintre exemple este ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, care a fost surprins utilizand un telefon si casti Apple in timpul unei vizite externe.

Iata lista vedetelor care au decis sa utilizeze castile Apple AirPods Pro. Este o lista plina de nume foarte cunoscute de pe scena artistica si sportiva, asa ca popularitatea castilor Apple AirPods Pro este una de necontestat.

  • Selena Gomez
  • Andy Cohen
  • Justin Bieber
  • Emma Roberts
  • Orlando Bloom
  • Ryan Reynolds
  • Shawn Mendes
  • David Beckham

Dupa cum observati, unele dintre cele mai importante vedete din lume au decis sa cumpere castile Apple AirPods Pro, pentru ca aceste casti sunt probabil cele mai bune de pe piata la ora actuala. Mai multe informatii si preturi ale castilor Apple AirPods Pro pot fi gasite pe site-ul airpods.ro , unde puteti gasi cele mai bune oferte la aceste modele de casti performante.


Despre

Romania Matinal este o publicatie de stiri cu si despre Romania. Suntem o echipa de jurnalisti tineri si dorim sa iti aducem informatia in cea mai simpla forma.