DISTRIBUIE PE FACEBOOK
  •  
  •  

Primarul PSD din comuna constănțeană Dumbrăveni a fost fotografiat cu banii în mână, într-un dialog cu președintele secției de votare. Potrivit unei surse, care a transmis în exclusivitate pentru Constanța de Azi, președinta ar fi luat banii din mâna primarului și a intrat în secția de votare.

Primarul Stelian Clinciu (PSD) a fost filmat și fotografiat în fața secției de votare 440, de pe strada școlii nr.6 din satul Furnica, comuna Dumbrăveni din județul Constanța.

Potrvit unei sursei Constanța de Azi, duminică, 10 noiembrie, în jurul orei 10.30, primarul a venit la secție însoțit de un pensionar, a intrat în incintă apoi a ieșit însoțit de delegatul PSD, Vasilica Vârtej (foto mai jos, femeia cu vestă roșie).

După cum se poate vedea în fotografii, femeia a primit din partea primarului o coală A4, pe care aceasta a studiat-o cu atenție.

Sursa ne precizează că Vasilică Vârtej i-ar fi oferit primarului o sumă de bani, apoi aceasta a intrat în secție cu hârtia primită.

La scurt timp, primarul a intrat și el în secție de unde a ieșit cu președintele acesteia, Georgeta Poșircă (foto mai jos, femeia cu vestă neagră).

În timpul dialogului, primarul Stelian Clinciu a scos din buzunar o sumă de bani pe care i-ar fi înmânat-o Georgetei Poșircă. Potrivit sursei Constanța de Azi, președinta secției ar fi luat banii, cel puțin 200 de lei, apoi a intrat în incintă.

Aceeași sursă ne-a comunicat că primarul ar mai rămas în fața secției aproximativ 30 de minute, deși legea electorală îi interzice acest lucru.

FOARTE IMPORTANT. Întregul moment ar fi trebuit să fie surprins de camerele de supraveghere montate pe unul dintre stâlpii din apropierea secției de votare

Sursa: Constantadeazi.ro

 


DISTRIBUIE PE FACEBOOK
  •  
  •  
Loading...