DISTRIBUIE PE FACEBOOK
  •  
  •  

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, îi va trimite o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis în care să îi ceară în mod oficial o dezbatere electorală înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, potrivit unor surse politice.

Viorica Dăncilă a cerut în mod repetat o dezbatere electorală cu şeful statului, însă acesta nu a dat niciun răspuns. Echipa Vioricăi Dăncilă urmează să redacteze scrisoarea pentru a fi trimisă echipei Iohannis pentru a se cădea de comun acord privind o confruntare, eventual pe temele de discuţie între cele două părţi.

„Trebuie să spunem ce am făcut, Klaus Iohannis să spună ce a făcut în cei cinci ani de mandat, eu să spun ce am făcut în cei 1 an şi 9 luni de mandat, şi ce avem de gând să facem pentru români. Dl Iohannis se adresează doar PNL, celor care au galben în inimă să spun aşa. Important pentru mine este să nu duc lupta împotriva unui partid, cum face Klaus Iohannis, ci în numele tuturor românilor, în numele celor care cred că trebuie să înlocuim dezbinarea cu unitatea”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de DC News.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK
  •  
  •  
Loading...