Cand incepe targul de Craciun din Bucuresti 2022, evenimentul preferat de iarna pentru copii

Iarna aceasta targul de Craciun din Bucuresti ne asteapta alaturi de copii în Piaţa Constituţiei, iar printre atracţiile ediţiei din acest an se numără concertele live, Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoarul, caruselul şi roata panoramică. Accesul vizitatorilor este gratuit.

Sarbatori de iarna pentru copii la targul de Craciun din Bucuresti

In iarna aceasta Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB si vor fi amplasate peste 70 de căsuţe din lemn ce vor contine cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării pentru copii, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale şi produse alimentare.

Pentru copii vor fi amenajate spaţii dedicate activităţilor şi jocurilor interactive pe tot parcursul Târgului, iar Căsuţa lui Moş Crăciun promite să creeze o atmosferă de basm unde sunt întâmpinaţi de spiriduşi, stau de vorbă cu Moş Crăciun şi îşi pot face poze.

Atmosfera de iarna si sarbatoare va fi completata de un brad de mari dimensiuni. Tot aici se va amenaja pentru copii un patinoar de peste 30 de metri lungime şi 20 de metri lăţime, un carusel şi o roată panoramică, înaltă de aproape 40 de metri

Programul spectacolelor de iarna pentru copii la targul de Craciun din Bucuresti

Calendarul programului artistic de iarna pentru copii cuprinde perioadele: 30 noiembrie – 4 decembrie, 6 decembrie, 9 - 11 decembrie, 16 - 18 decembrie şi 23 - 26 decembrie 2022.

Acesta va fi afisat in curand pe site-ul Primariei Municipiului Bucuresti.

Târgul de Crăciun al Municipiului Bucureşti va fi deschis publicului în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie 2022, zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00-23:00 iar sâmbăta şi duminica între orele 10:00-23:00. Accesul vizitatorilor va fi gratuit.

Ce produse vei gasi la Targul de Craciun din Bucuresti?

La acest targ de Craciun, copiii tai se vor bucura de o oferta foarte diversificata la mancare, dulciuri, jucarii si haine de iarna. De asemenea, vor fi organizate activitati specifice, ateliere, spectacole. Daca totusi nu vei gasi produsele dorite la acest targ, este bine sa stii ca magazinele online au reduceri in aceasta perioada. De exemplu, daca iarna va fi una friguroasa, si vei avea nevoie de o geaca mai groasa pentru copii, vei putea comanda online o geaca de iarna pentru copii, la preturi mici. De asemenea, oferta mall-urilor din Bucuresti este foarte bogata in aceasta perioada, astfel incat poti vizita si magazinele de acolo pentru a gasi o geaca potrivita pentru copilul tau sau orice si-ar mai putea dori micutul.


Intrebari

Cand va incepe targul de Craciun din Bucuresti in 2022?

Targul de Craciun va incepe pe data de 20 noiembrie 2022.

Cand se va incheia targul de Craciun din Bucuresti in 2022?

Targul de Craciun se va incheia pe data de 26 decembrie 2022.

Despre

Romania Matinal este o publicatie de stiri cu si despre Romania. Suntem o echipa de jurnalisti tineri si dorim sa iti aducem informatia in cea mai simpla forma.